diumenge, 10 de gener del 2010

em diuen estudiant

crec que ha arribat l'hora de fer públics els meus secrets com a estudiant:

a) Decideixo recluir-me a casa sense sortir, però em miro sèries fins l'hora de sopar, i després me'n vaig a dormir d'hora perquè em vull llevar d'hora.

b) Em poso el despertador a l'hora en què m'agradaria despertar-me, fent un fals vot a favor de la meva força de voluntat.

c) Sona el despertador, l'endarrereixo. Torna a sonar, l'apago. Dues hores després, els remordiments de consciència fan que em llevi, en estat zombie, evidentment.

d) Em prenc un cafè de llet de soja i cullerades infinites de Nescafé. Potser us penseu que és la cafeïna el que aconsegueix despertar-me, però jo secretament crec que és el seu gust repugnant, al que m'he acostumat i fins i tot m'agrada ja.

e) Encenc l'ordinador, tot i no necessitar-lo. Potser tinc un correu amb notícies màgiques de l'examen... Desestimada aquesta possibilitat, miro facebook, bloc, vídeos de Fama i qualsevol cosa que em passi per la ment amb la condició que sigui totalment inútil.

f) Passada aquesta estona de rebeldia, decideixo posar-m'hi. No sé si ho sabíeu, però la concentració d'una persona dura 50 minuts, així que no fos cas que trenqués les estadístiques i els científics que han arribat a aquesta conclusió tinguessin ganes de suïcidar-se, encenc l'ordinador.

g) Potser tinc un correu amb notícies màgiques de l'examen... Desestimada aquesta possibilitat, miro facebook, bloc, vídeos de Fama i qualsevol cosa que em passi per la ment amb la condició que sigui totalment inútil.

h) Decideixo actualitzar el meu bloc amb els secrets de la meva vida d'estudiant.

i) L'ordinador amenaça amb bateria baixa, així que l'haig de tancar aviat.

j) Publico el missatge.

k) Tanco el pc.

l) M'hi torno a posar durant 50 minuts més.

8 comentaris:

  1. Llet se soja + nescafe = crueltat superior a l'estudi dels pressupostos.

    Si, jo també encenc l'ordinador encara que no el necessiti.

    Ànims!

    ResponElimina
  2. Aquest "se" de llet de soja és un "de" ¬¬

    ResponElimina
  3. hahahaha tots em corregiu les faltes/errors dels comentaris, m'encanta! xD quina fama que tinc...

    xanxi, un dia te'l deixaré provar si vols... no te n'oblidaràs, t'ho asseguro!!

    ResponElimina
  4. La meva concentració creec que dura 10 minuts, si tot va bé. Així què tu pots estudiar durant 90 minuts sense trencar l'estadística científica : P.

    ResponElimina
  5. ohhh, gràcies per aquesta generositat mecànic! xD

    ResponElimina
  6. Què dura la vida de l'estudiant!

    ResponElimina