dissabte, 9 de gener del 2010

bar de carretera

Si vols obrir un bar de carretera, jo et donaré les instruccions adequades per aconseguir l'èxit.


1) La cuina i el menjador han d'estar junts, per poder transferir adequadament les olors.

2) Fregeix tot tipus d'aliments amb un % elevat de greix i sota cap circumstància ventilis el recinte.

3) Si ets el cap, t'has de comprar unes quantes samarretes apretadetes i tacar-les amb una mica del greix que podràs trobar a la planxa de la cuina.

4) Contracta a un cuiner calb i formós.

5) El cambrer haurà de tenyirse la melena de color negre i pentinar-se cap enrera, al més pur estil mHaLlepatUnaVaka. Hauràs de suggerir-li que faci veure que no hi sent, i no podrà articular cap paraula quan reparteixi les cartes o els entrepans. Senzillament encantador!

6) Hauràs de demanar a un dels teus clients predilectes, que es compri uns pantalons d'aquests baixos que porten els joves, però en cap cas deixant entreveure la seva roba interior, sinó directament les seves carns i, en concret, la seva guardiola. Serà tot un reclam pel públic femení, t'ho asseguro!

7) Hauràs de mimar al típic home de la barra, que beu/menja sense parar amb la mirada fixada a la pantalla, serà qui t'aportarà el 50% dels beneficis del bar.


I recorda que has de proporcionar cigarrets a tots els teus treballadors, per tal que puguin intimidar a totes les persones que entrin.


Espero que aquesta breu guia t'hagi estat d'ajuda futur propietari del bar de carretera! Si tens alguna pregunta, no dubtis en fer-m'ho saber i estaré encantada de continuar-te ajudant!

4 comentaris:

  1. "mHaLlepatUnaVaka" Jajaja.

    Jo vaig patir aquests bars quan viatgavem per les espanyes a currar. Si tens una mica d'accent català, ja ets mort.

    Gran entrada!!

    ResponElimina
  2. Viatjàvem. Ho sento per el doble comentari, però el viatGavem, fa mal als ulls.

    ResponElimina
  3. "samarretes apretades i tacar-les amb una mica de greix", això també és un reclam per la clientela femenina XD.

    Has anat a estudiar a un bar de carretera? jajaja.

    ResponElimina
  4. en el meu cas mecànic, em van atendre en un català perfecte, tot i que a la paret hi havia un cartell on hi posava "pagamenta amb TARGE a partir de 10€" ... seria un estrany diminutiu de TarGEta???

    n'estic segura xanxi, només de pensar-hi m'entren calors... xD Encara no he provat això d'estudiar a aqts indrets, potser l'olor a fritanga m'inspiraria...ho haurem d provar algun dia...

    ResponElimina