dilluns, 22 de febrer del 2010

manteniment

Aquesta setmana han començat les classes de nou. Típiques presentacions d'assignatures, professors, matèria, estrés general per excés de treballs gentilesa del Pla Bolonya, etc. La qüestió és que ja ha aparegut una assignatura que em sembla que farà que intenti autotorturar-me a base de cops contra la paret (o marcs de porta, a ser possible) gràcies a l'humor (?) del professor que la imparteix, en Vicenç.

Perdoneu-me si teniu algun amic/familiar/xurri que es digui Vicenç, però em sembla que no en coneixo a cap que estigui fi. A Sabadell corre un boig que es diu Sr. Vicenç que no es separa de la seva ronyonera ni dels seus pantalonets curts (no és conya) ni a l'hivern. El paio atura a tots els grups i/o persones que es troba i predica frases bíbliques, reparteix poemes seus (que emmagatzema a la seva ronyonera màgica) o explica noves teories científiques, com una que em va explicar un cop a l'autobús, relativa a que ell tenia una massa muscular diferent a la de la resta de la humanitat, que enlloc d'envellir amb els anys, rejuvenia... Un geni.

El Sr. Vicenç i la seva ronyonera inseparable

Tornant a l'assignatura en qüestió, el professor ens va plantar aquest esquema en relació al que els estudiants esperen de l'assignatura, i el que esperen els professors. No té desperdici:




Com podeu veure, com a mínim té clar que nosaltres dormim tranquils després de les seves classes, sortim de festa igual, i estem contents tant si ens aprova com si no. I a sobre ens deixa clares les seves intencions: fer-nos plorar. Que simpàtic, oi?

I què us penseu, que no ens va dir què havíem de fer per aprovar l'assignatura? Aquí va l'equació impossible d'entendre (és el que té el nivell pràcticament erudit de la UPC) que ens va posar a la pissarra:

                             

Ja tinc hora pel tatuatge...

7 comentaris:

  1. uea, gran entrada dedicada a nuestro "amigo"... Joer, todos los cuatris nos toca aguantar a un elemento eh...
    Por cierto, por Zaragoza también pulula un ser extraño llamado Omael que te para y te dice tu futuro, además de explicarte que venimos de no se qué estrella y todas esas cosas que sólo las entiende él... cada ciudad con su loco xD

    ResponElimina
  2. Ja m'agradaría a mi conèixer a aquest tal senyor Vicenç, ja... (l'erudit del pantalons curts, no el dels esquemes extranys xD)

    ResponElimina
  3. Jo li proposo una altre equació.

    (Imbeclitats + acudits de tercer de primaria)* birres abans d'entrar a classe = número de punyalades al pit del professor.

    ResponElimina
  4. Ja veig que esteu fascinats amb el personatge... Jo tinc un mapa de les zones de Sabadell evitables per no trobar-te'l, si el voleu a la inversa només ho heu de dir! xD

    Clavat a John Locke? Ah cert, que no us he dit q només té 3 dents i grogues...

    Li proposaré la nova eqüació al Professor, a veure què li sembla... Hauré d'adquirir un puny de ferro x això, q sinó els meus cops sense força no tindran efecte...

    ResponElimina
  5. Els mestres no poden fer corets a l pissarra. Ho prohibeix la LOU

    ResponElimina