dilluns, 15 de febrer del 2010

contra els animadors

"Si vols que m'animi, ves-te'n a pastar fang"

Fa poc he tingut el "plaer" d'allotjar-me en diversos hotels d'alta gamma. Acostumada als allotjaments "low cost" on les finestres del lavabo no tenen vidre, els llençols del llit contenen pèls d'antics hostes i els propietaris només et dirigeixen la paraula a l'hora de cobrar-te la factura (normalment el primer dia, abans d'ensenyarte l'antro on t'acabes de posar), m'ha sorprès el paper dels Animadors.

Vist objectivament, els animadors són gentils treballadors de l'hotel la passió dels quals és fer-te feliç amb tota mena d'oferta d'oci i el seu art per conversar (?). Fins aquí sembla que bé, no?

Ara bé, quan aquests gentils treballadors apareixen enmig d'un viatge final de carrera, la cosa canvia. Acostumats a tractar amb agradables vellets de la Inserso o amb famílies felices, és normal que topar-se amb un grup de gent de vint anys (com ells) sigui molt difícil (?). Tan difícil que són capaços d'utilitzar bromes infantils en la línia d'"arri tatanet" amb les noies, acudits del tricicle tunejats perquè siguin masclistes amb els tios, ja no fascinen amb el seu art per conversar, sinó amb la seva poca gràcia posant sobrenoms i sobretot, et segueixen la pista allà on vagis, així que vigila, perquè la seva feina consisteix en ser la teva ombra.

Es pot tenir menys vista, senyors animadors, que enganxar-se com a lapes a un grup que té ganes de passar-s'ho bé sense la presència d'estranys indesitjables que l'únic que fan és tallar el rotllo? Poden parar de dir-me Animation Girl, perquè m'han vist exaltada el primer dia abans que apareguessin i no ens deixessin respirar? La meva cara de fàstic permanent quan apareixen no els permet suposar que per mi és una ofensa que m'intentin animar?

Saben què?

A fumar palmera!

7 comentaris:

  1. Alternativa a fumar-la: fer servir-ne les fulles com a substitutiu del paper higiènic. Quan els calgui Hemoal en dosis massives deixaran de (des)animar segur.

    ResponElimina
  2. Em pregunto on els contracten a aquests personatges.

    També hem de dir que l'últim en apareixer va ser el més persona de tots.

    ResponElimina
  3. Soy oficialmente bloggera, o como se diga! Ale, una más pa la saca. Síguemeee

    ResponElimina
  4. Pensi que va contribuïr a engrandir el PIB de Cuba, el país que produeix més animadors turístics per m2.

    ResponElimina
  5. Sr Modgi, benvingut pel bloc! De fet vam augmentar el de Tunísia, país que espero no produeixi tants animadors per m2, perquè seria un calvari...

    ResponElimina