dimecres, 27 de gener del 2010

com facebook ha arruinat la vida als tímids

Des de fa molt de temps penso que els tímids que abans lligaven gràcies a les noves tecnologies deuen estar molt deprimits amb l'arribada del Facebook. He trobat els següents motius:

- ara enlloc de demanar el msn a algú que t'interessa, el busques al Facebook. Què vol dir això? Doncs que mai t'hi podràs comunicar d'una manera normal perquè tots sabem que el xat del Facebook és una merda.

- els teus amics tenen potestat per etiquetar-te a tota mena de fotos, tant si són fotos dignes de ser admirades, com si fas por. Si ets tímid, el més probable és que no sàpigues posar-te massa a les fotos, per tant et recomano que aprenguis a desetiquetar-te.

- l'antiga excusa de... Quedem i m'ensenyes les fotos del viatge? (amb el motiu obscur de quedar a soles amb la persona interessant en qüestió) ha passat a la història gràcies al: Ja les penjaré al Facebook! Us haureu de reinventar, tímids.


- hi ha molta matèria per crear enveja disponible a la xarxa. Fotos refregant-se amb amics/gues, escrits indiscrets al mur, aplicacions amb preguntes inútils... tu, tímid, si tens molt de temps lliure, pots arribar a arruinar la teva autoestima absorvit per la curiositat, així que fes-me cas i  vigila.



Tímids del món, si després de llegir aquesta entrada, penseu que la vostra vida mai tornarà a ser la mateixa, us prohibeixo ploriquejar al meu bloc. Gràcies.

5 comentaris:

  1. Desetiquetar-se és molt útil, sobretot quan la fotogenia no és una característica pròpia XD.

    ResponElimina
  2. Desetiquetar-se és de covards.

    ResponElimina
  3. merda facebook, tots enganxats!!!

    ResponElimina
  4. Et robaré la idea, faré un grup al facebook i després vindré a plorar al teu bloc.

    ResponElimina
  5. desetiquetar-se és una arma de defensa pròpia!!

    amablement us recordo que està prohibit plorar aquí, gràcies.

    ResponElimina